Vijesti

Kalendar objava financijskih rezultata

30.12.2022.

Sukladno obavezi Društva da u zakonski određenim rokovima izradi i objavi financijska i poslovna izvješća te dostavi ista nadležnim tijelima, a u svrhu dostupnosti informacija koje mogu biti od interesa korisnicima financijskih usluga, investitorima i ostaloj javnosti, Dalekovod d.d. dostavlja raspored objava financijskih i poslovnih izvješća Društva u 2023., kako slijedi:

Dalekovodova ponuda odabrana u Norveškoj

02.11.2022.

Norveški Statnett, kompanija za prijenos električne energije, nakon evaluacijskog procesa, poslala je obavijest o odabiru ponude i namjeri potpisa ugovora s kompanijom Dalekovod d.d. prema kriterijima natječaja za izgradnju novog 420 kV dalekovoda na dionici Aurland - Sogndal u ukupnoj dužini 41 km.

Održana sjednica Nadzornog odbora

26.10.2022.

Sukladno članku 133. Pravila Zagrebačke burze, Dalekovod d.d. ovim putem objavljuje da je 26. listopada 2022. održana sjednica Nadzornog odbora Društva na kojoj su razmatrana konsolidirana i nekonsolidirana nerevidirana financijska izvješća Društva za treće tromjesečje 2022. godine. Predmetna izvješća objavit će se u propisanim rokovima sukladno relevantnim zakonskim propisima.

Najava sjednice Nadzornog odbora

24.10.2022.

Sukladno članku 133. Pravila Zagrebačke burze, Društvo Dalekovod d.d. ovim putem objavljuje da će 26. listopada 2022. biti održana sjednica Nadzornog odbora Društva na kojoj će se razmatrati konsolidirana i nekonsolidirana nerevidirana financijska izvješća Društva za treće tromjesečje 2022. godine.

Promjene u raspodjeli poslova u konzorciju na projektu rekonstrukcije i izgradnje željezničke pruge na dionici Dugo Selo – Križevci

29.07.2022.

Nakon što je u proteklom razdoblju na projektu rekonstrukcije i izgradnje željezničke pruge na dionici Dugo Selo – Križevci izvođenje radova provodio konzorcij hrvatskih gospodarskih subjekata DIV GRUPA d.o.o., Dalekovod, d.d. i Zagreb-Montaža d.o.o., odlukom članica konzorcija odlučeno je kako će se provesti preraspodjela ugovorenih radova gospodarskog subjekta DIV GRUPA d.o.o.
vrh stranice