Urbanizacija čovjekove okoline uvjetovala je brzi razvoj u području rasvjetne tehnike.

Suvremene prometnice, sportski objekti, industrijska postrojenja, stambene i turističke građevine iznova zahtijevaju nova rješenja i prilagodbe rasvjete i ugradnje stupova koji moraju odgovarati tehničkim i ekonomskim zahtjevima, ali i zadovoljiti estetske kriterije.

Za potrebe tržišta tvrtka Dalekovod d.d. razvila je proizvodnju rasvjetnih stupova tipa SRS, KORS i CRS, kao i reflektorskih stupova tipa SUN i DARESTI. Na osnovi dugogodišnjeg iskustva i potrebnih tehničkih uvjeta napravili smo tipizaciju stupova prema njihovim tehničkim karakteristikama i namjeni. Prikazani asortiman nije konačan, već će se nadopunjavati paralelno s razvojem novih tipova stupova, kao i specifičnim tehničkim, klimatskim i arhitektonskim zahtjevima pojedinih građevina.

Pri projektiranju javne rasvjete, posebice kada je riječ o rasvjeti većih građevina, naši zaposlenici spremni su vam pomoći i odrediti tip stupova koji će najbolje odgovarati vašoj namjeni. Ako se iz prikazanog asortimana u ovom katalogu (Rasvjetni stupovi.pdf (1,87 MB)) ne mogu naći potrebna rješenja, možemo vam ponuditi i izraditi odgovarajuće tipove stupova.

Osim proizvodnje rasvjetnih i reflektorskih stupova, tvrtka Dalekovod d.d. nudi vam i svoje usluge na projektiranju javne rasvjete, isporuci opreme, izvedbi cjelokupnih radova, odnosno inženjering za rasvjetu svih građevina.
vrh stranice