Donacije i sponzorstva

Sukladno svojoj strategiji razvoja kao društveno odgovorne kompanije, Dalekovod d.d. Zagreb je godinama aktivan na području sponzorstva humanitarnih aktivnosti, znanosti i obrazovanja, kulture i umjetnosti, sporta, održivog razvoja i zdravlja. Cilj nam je stvaranje društva znanja i stvaranje perspektiva za mlade ljude.

Donacija klima uređaja Petrovoj bolnici 2015.

Naša se tvrtka odazvala apelu ravnatelja KBC Zagreb, profesora Hrvoja Vrčića i brzom intervencijom ublažila nepodnošljive uvjete u Petrovoj bolnici uzrokovane velikim ljetnim vrućinama. U roku od dva dana od apela, na odjel onkologije instalirani su klima uređaji koji će omogućiti pacijentima i djelatnicima da ubuduće lakše prebrode ljetne mjesece.

Proslava Midsummer blagdana 2010.

Dalekovod d.d. sudjelovao je kao sponzor proslave Midsummer blagdana 2010.g. i na taj način podržao zajednički humanitarni projekt Nordijske gospodarske komore i UNHCR-a u svrhu opremanja i modernizacije filmske sekcije osnovne škole Davorin Trstenjak u Hrvatskoj Kostajnici.

Božićna donacija 2008.

I ove smo godine uoči Božića i Nove godine odlučili pomoći onima kojima je to najpotrebnije pa smo u to ime 300.000,00 kn donirali humanitarnoj akciji "Korak u život" kao pomoć maturantima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, štićenicima domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji koji žele nastaviti svoje obrazovanje odlaskom na fakultet, a 200.000,00 kn smo donirali Udruzi hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Šibensko-kninske županije.

Druga Šibenska ekspedicija na Kilimandžaro

I Dalekovod se priključio sponzorstvu šibenske ekspedicije na krov Crnog kontinenta. Više pročitajte u članku:
Druga Šibenska ekspedicija na Kilimandžaro.pdf (320 KB)

CROATIA EXPO 2008

Croatia EXPODalekovod d.d. Zagreb uključio se u sponzorstvo Svjetske izložbe Expo 2008 koja će se održati u Zaragozi u Španjolskoj od 14. lipnja do 14. rujna 2008. (www.croatiaexpo.hr)


Božićna donacija 2007.

Ove smo godine, razmišljajući i prateći situaciju u društvu te prepoznajući potrebe društva i pojedinaca, odlučili donirati Vatrogasnu zajednicu Šibensko-kninske županije odnosno obitelji vatrogasaca stradalih prilikom gašenja požara na Kornatima i Zakladu Ana Rukavina za pomoć u financiranju sustava dobrovoljnog darivanja koštane srži. Zahvalnica.pdf (842 KB)

vrh stranice