Još jedna nagrada za WEB stranicu Dalekovoda d.d.

U Zagrebu je 5. 3. 2009. održana četvrta regionalna konferencija o kontekstualnom oglašavanju i o marketingu tražilica pod nazivom "Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu"...
Još jedna nagrada za WEB stranicu Dalekovoda d.d.

Nakon što je Dalekovod d.d. ušao u 10 najboljih korporativnih web stranica u natjecanju Vidi Web Top 100, dobio je još jedno priznanje.

Naime, tvrtka Web marketing (koja je izradila web stranice Dalekovoda) je dobila nagradu za najbolju upotrebljivost web stranica Dalekovoda koja se provodi prema principima web upotrebljivosti za korisnika te u suradnji sa web portalom Web-Upotrebljivost.com.

"Nagrada pokazuje i dokazuje kompetentnost, stručnost i profesionalnost izvođača koji upotrebom različitih znanja, principa i tehnika web upotrebljivosti stvara stranicu koja je pristupačna, korisna i prilagođena posjetitelju. Takva web stranica opravdava očekivanja posjetitelja te ga potiče da se ponovno vraća i koristi njezine sadržaje na obostranu korist i zadovoljstvo i vlasnika stranice i posjetitelja."
- Dario Šuveljak

Ove godine će se na četvrtoj konferenciji Web::Strategija po prvi puta dodijeliti nagrade za doprinos u stvaranju upotrebljivih, korisnih i efikasnijih web stranica za posjetitelje pod nazivom "Zlatna nagrada Web::Strategije za najupotrebljivu web stranicu u 2008". Suorganizator nagrade je web portal Web-Upotrebljivost.com u vlasništvu tvrtke Stedas.

Više na http://www.webstrategija.com/04/news/webstrategija-najveca-do-sada-2009-03-05

Web stranica Dalekovoda d.d. Zagreb (www.dalekovod.com) izabrana je među 10 najboljih web stranica u kategoriji korporativnih stranica).

vrh stranice