Mogućnosti

Istražite mogućnosti, upoznajte naše zaposlenike… Vaše buduće kolege 

Dalekovod je prisutan na brojnim svjetskim tržištima i ukupno zapošljava više od 1500 djelatnika koji su rade na gradilištima na terenima širom Europe, proizvodnim pogonima u Hrvatskoj ili u uredima iz kojih dolazi podrška svim projektima.

Svi zajedno, usko surađujući, već godinama pretvaraju ciljeve, misiju i viziju naše kompanije u stvarnost. Upravo to Dalekovod čini sjajnom kompanijom za koju je zadovoljstvo raditi, a na Vama je samo da izaberete.

Upoznajte uzbudljivi svijet izgradnje dalekovoda, trafostanica i infrastrukture na terenima širom Europe. Postanite dio tima koji je do sada izgradio više od 12.000 kilometara vodova do 750 kV, OPGW ukupne duljine 4,000 km, više od 700 baznih stanica za GSM mobilnu telefoniju, 500 km projekata za infrastrukturu cesta i autocesta, te 22 tunela

U proizvodnji

Pridružite se timu koji proizvodi komponente za izgradnju naših projekata, posebno vodeći brigu o najvišim standardima kvalitete i poštivanju zadanih rokova. Isporuke više od 15.000 tona metalnih konstrukcija i 3.500 tona ovjesne i spojen opreme putuju u više od 40 zemalja svijeta.

U uredima

Budite dio stručnog tima koji čine vrhunski profesionalci iz raznih poslovnih područja, ali i vodeći inženjeri koji kroz upravljanje projektima i pružanje podrške svim segmentima poslovanja, stvaraju dodanu vrijednost za naše dioničare i dionike.
vrh stranice