Priznanje Predsjednika Republike Crne Gore

Hrvatsko-Crnogorski međudržavni savjet dodijelio je priznanje Predsjednku Uprave Dalekovoda d.d. mr.sc.Luki Miličiću za doprinos u uspostavljanju prijateljskih odnosa između dvije države. S obzirom daje Dalekovod d.d. u Crnoj Gori poslovno prisutan kroz nekoliko infrastrukturnih projekata ovo priznanje nam je od izuzetne važnosti...

Podsjetimo se.

Dalekovod d.d. na području Crne Gore izvodi radove na izgradnji 400 kV dalekovoda Tirana-Podgrica čiji se završetak očekuje krajem godine.

Radi se i na proširenju TS 220/110/35 kV Mojkovac s priključenjem na DV 220 kV Podgorica - Pljevlja2 , proširenje TS 110/35 kV Andrijevica s priključenjem na DV 110 kV Trebješica te izgradnja nove TS 110/20 kV Kotor. Rok za izvođenje radova i izgradnju je kraj 2009.g.

Konzorcij Siemens-Dalekovod sklopio je ugovor s Elektroprivredom Crne Gore EPCG) za radove izgradnje trafostanica u Bijelom Polju i Podgorici. Tvrtka Siemens će isporučiti opremu za trafostanice dok će radove izvoditi Dalekovod. Početak radova predviđen je za proljeće 2009.g., a rok za završetak radova je 10 mjeseci.

Priznanje Predsjednika Republike Crne Gore.pdf (89 KB)

vrh stranice