Novi rok za dostavu izmijenjenog plana Financijskog restrukturiranja

Nagodbeno vijeće je 15. ožujka 2013.g. donijelo Zaključak o produljenju roka za dostavu izmijenjenog plana financijskog restrukturiranja za društvo Dalekovod d.d.
Zaključak je donesen na temelju zahtjeva vodećih vjerovnika za produljenjem roka s ciljem uspješnije realizacije i zaključenja postupka predstečajne nagodbe za društvo Dalekovod d.d.

U skladu sa Zaključkom, rok za dostavu novog Plana se produljuje sa 13. ožujka 2013.g. na 22. ožujka 2013.g. na zahtjev vjerovnika: Hypo-Leasing Kroatien d.o.o., Privredna banka Zagreb d.d., Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Zagrebačka banka d.d., Unicredit Bank Austria AG, Unicredit6 Banka Slovenija d.d. i Unicredit Banka d.d. sa sjedištem u Mostaru.

„Vjerujemo da ćemo, u dogovoru s našim vjerovnicima, uskoro uspješno završiti postupak predstečajne nagodbe i na taj način pokazati domaćoj i svjetskoj javnosti da smo, bez obzira na određene financijske izazove s kojima smo se suočili zadnjih nekoliko mjeseci, pouzdan i stabilan partner sa svim sposobnostima i kvalitetama potrebnima za uspješan rad i suradnju.“ - izjavio je predsjednik uprave Dalekovod d.d., g. Matjaž Gorjup.

Služba za odnose s javnošću

Dalekovod d.d.
vrh stranice